Avril svadba Jídelníček
15. 7. 2009
Jídelníček
Předkrm:
Zelený zahradní salán s Grapefruidem.
Krvavý pomerenč a oranžové avokádo.
Jicama a jedlé řeřichy.
Krvavý pomeranč s čichací solý.
Hlavní Chod:
Křehká svíčková a masové medailonky.
Caderner Sauvignon na víně,rozdrcené brambory a křupavé cibulky.
Charigatová zelen s opraženými červenými a žlutými rajčaty.
NEBO:
File z lososa
Máslová omáčka(z Montpelier)a čerstvé rajče.Bazalkové rizeto s křupavými ozdobnými listy bazalky.
Haracitová zelen.
DEZERT:
Boca Negra Čokoládový dort s náplní z bílé čokolády.
Tmavé a světlé čokoládové hobliny a čerstvé bobule.
Romanoff z bobulí-borůvkové malinové,ostružinové jahodové s velkým Marniérem.
Velkolepí Marniérský krém.
Křupavé trouhelníkové sušenky.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář